Meer te doen

Guide Naturvägledare Norra Vättern

Askersund, Örebro län

Categorieën

  • Hiking
  • Peddelen
  • Gids

Utforska Naturen med Naturvägledare norra Vättern!

Din guide till spännande äventyr och meningsfulla naturupplevelser i och vid Norra Vätterns skärgård och Tivedens skogar.

Guidade Naturvandringar:

Vår erfarna och kunniga guide tar dig med på fascinerande vandringar längst Vätterns stränder och i Tivedens skogar. Du får utforska mångfalden av flora och fauna, lär dig om områdets kulturella rikedom och njut av de härliga vyerna som naturen har att erbjuda.

Vätternäventyr i kajak:

Ge dig ut på Vätterns klara vatten med våra guidade Vätternäventyr och paddelturer. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren paddlare, kommer våra auktoriserade naturguide att göra denna upplevelse minnesvärd och trygg. Under paddelturen berättar vi om livet vid och i Vättern och Tiveden genom tiderna och om du vill coachar vi din paddling. Våra turer är allt från en kvällstur på 3 timmar till en weekend fylld med paddling och härligt ö-häng då vi övernattar i trädtält.

Anpassade Naturaktiviteter för Grupper:

Oavsett om du planerar en företagsutflykt, teambuilding-event eller en familjeresa, skräddarsyr vi naturaktiviteter för att passa din grupps specifika behov och önskemål. Vår flexibilitet och kunskap säkerställer en perfekt dag i naturen för alla.

Hållbarhet och Naturbevarande:

Som samarbetspartner till Tivedens nationalpark är vi engagerade i att främja hållbar turism och bevarande av biologisk mångfald. Genom att anlita oss stöder du vår strävan efter att bevara naturvärdena i norra Vättern och Tiveden för framtida generationer.

Utforska Vättern- & Tivedsområdet med Naturvägledare norra Vättern och låt oss skapa minnesvärda ögonblick tillsammans.

Boka din nästa naturupplevelse med oss och låt äventyret börja!

Kontakt:

Naturvägledare norra Vättern

Kersti Beck Larsson

070-6747006

naturvagledarenorravattern@gmail.com

www.naturvagledarenorravattern.com

In de buurt