Pakket

Glampingpaket på Skogshyddan

Askersund, Örebro län

Categorieën

  • Pakket

Välkommen till Glamping Skogshyddan!

Glamping är en glamourös, lyxig form av camping, där du upplever campinglivet fast mer bekvämt. Bo i tält, campa, och upplev naturens underverk. Somna i nybäddade sängar och vakna till naturens skönsång och en god frukost!

Tänk att inte behöva packa, tält, sovsäckar, liggunderlag, och gud vet allt, utan bara få åka iväg hemifrån ut hit till naturen till ett färdigpaketerat tält och bara vara! Magi!

Här bor du enskilt med underbar skogsutsikt, morgonsol och kvällssol med promenadavstånd till badsjö för svalkande dopp! Här finns ett stort tält som rymmer upp till 5 personer. I tältet finns en nybäddad dubbelsäng, en utdragbar bäddsoffa samt en luftmadrass att blåsa upp vid behov. Lakan, kuddar, täcken och filtar ingår! Frukosten står förberedd för dig att ta fram och delvis tillreda när du tycker att det är dags! Ingen tid att passa med andra ord! Härlig sovmorgon väntar!

Utanför tältet finns en uteplats med stolar och bord samt solstolar och en gräsyta att slappa på!

Glampingen ligger mysigt inbäddad i skogens kant, med utsikt över skog, berg, gärden och trädtoppar. Ett par steg utanför tältduken kliver du rakt ut i skogen och äter en näve bär, tar en promenad på de lummiga skogsvägarna, går och badar, cyklar, eller vandrar till närliggande Naturreservat eller på leder i Tivedens Nationalpark som ligger 20 minuter härifrån med bil.

Här lever du med och lagar mat ute i naturen på stormkök eller kolgrill. Möjlighet till självhushåll. Toalett och dusch finns i närliggande stuga 20 meter från tältet.

Glampingpaketen kan även innehålla avkopplande kroppsbehandlingar samt mat i olika former! För mer praktisk info och innehåll i paketen, se hemsidan eller följ länken nedan:

BOKA Glampingpaket här

Mer info på hemsidan hyddans.se

Kontakt och bokning: hyddans@gmail.com eller 072-961 69 10 så hjälper vi dig!

Säsong maj-september

In de buurt